AU REVOIR AUDE..

5 de Julio..


Todavia estoy en Zaragoza desde de enero.. pero hoy un poquito triste.. porque mi amiga mejor fue a Paris.. su proyecto ha terminado :( ...........


Zaragoza'da yalnızım gün itibariyle.. Burada hem aynı evi paylaştığım hem de aynı kurumda, aynı projede çalıştığım Aude  Paris'e gitti. çünkü projesi -benden erken gelmiş olduğu için- erken bitti bana göre. Sadece 1 ay daha buradayım. ayrılmak zor gelecek biliyorum.. çok özleyeceğim burayı.. İspanya'yı ve evet Zaragoza'yı ama. ama asıl Aude'u.. Maria'yı... Ruben'i.. Jose Luis'i.. Her gün işte yaptığımız şımarıkları.. esprileri.. şakaları.. çok eğlenerek çalıştığımızı.. Yolda giderken yanımıza arabayla yanaşıp, hola cihacas diyen zaragoza polisini :)) Zaragoza'da pek ünlü olan itfaiyeciler = los bomberos'u.. her gün işten çıkarken Maria'ya "A que hora manana?" diye sormamızı.. 



İlk Fransız arkadaşımı bu denli sevebileceğim ve onunla bu denli iyi anlaşabileceğimizi düşünemezdim. gün geçtikçe ve Aude tanıdıkça ne denli aynı olduğumuzu, bütün zevklerimizin örtüştüğünü görmek de ayrı güzelliklerdi. Zaragoza sanki 1 yıldan fazla yaşamış gibiyim.. çok güzel anılar ekledim hayatıma.. 1 ay sonra sana elveda demek ne zor!


çok özleyeceğim çok.. 
0 Responses