La Musicalite - Cuatro Elementos (con el Sueño de Morfeo)

İspanyol Radyolarında gezerken tanıştığım bir şarkıyı çok beğendim.. La Musicalite 'nin 4 elementi.. Klibini arattığımda da 2 farklı klibi olduğunu gördüm. hatta bunlardan birinde çok sevgili Fernando Alonso'cuğumun eşinin (Raquel del Rosario) grubuyla da düet yapmışlar. Şarkının 2 versiyonu ve klibi var..

Ve Sonunda Barcelona' dayim..




Gecen hafta Barcelona'daydim.. Ispanya'ya ilk gedligim gun 1-2 saat kalmistim ve oyle cok fazla bir yerini gorememistim. Havalimanindan otobus terminaline giderken gorduklerimle sinirliydi.. Ama tam 1 ay sonra 11-13 Subat arasi gezme firsatim oldu..

Bach, J.S. - "Air" Orchestral Suite N° 3 in D Major_BWV 1068

Nasil rahatliyor insani... Her gun bir doz almali..


Zaragoza Günlükleri I

16 Ocak 2011 Pazar 
18:17 (Türkiye saatiyle)
Zaragoza’ daki ilk haftam da böylece son buldu. 10 Ocak’tan bu yana  buradayım ama henüz alıştığımı söyleyemem. Hem İspanyolca’ ya hem de şehre.. Çünkü bugün itibariyle soğukta level atladı Zaragoza.  Aslında Perşembe ve öncesi  hava çok  güzeldi. Ancak şuan o kadar soğuk ki, yarın işe sabahın köründe nasıl gideceğimi düşünüyorum çünkü yürüdüğümüz yol öyle az bir mesafe değil. Hava güzelken gayet keyifliydi ama şuan pek de öyle olacak gibi gelmiyor bana.