last christmas i gave you my heart

Sevdiğim christmas şarkıları :)













GLEE ** Last Christmas vs. WHAM

Bu şarkıyı çok seviyorum.. tam da zamanı geldi..

Glee - Last Christmas (Full Performance) (Official Music Video) from Christian Von Rappard on Vimeo.




WHAM

Christmas Soul..


Annemle Aralık'ın başından beri evi süsleme, kapıya çelenk takma vb. gibi planlarımız vardı. Çeşitli yerlerde yaptığım araştırmalar sonucu da, istediğim gibi bir çelenk bulamadım ben. sonra dedim neden kendim yapmayayım? Kipa'dan aldığımız süslerle bir işe kalkıştım ve bence gayet de güzel oldu.

2 hafta önce pazar pazar evde yalnızdım ve tüm süsleri döktüm önüme, aldım elime boş çelengi başladım süslemeye. sonuç mu? 

İşte burada:



Ardından minik Çam Ağacına geçtim tabi ki.. Onun da oldukça minik olması işime geldi aslında ama biraz fazla mı kokoş oldu ne:)?



İşte Benim Ülkem * This is My Country

İspanya Vizesi, İspanya Gönüllü Vizesi, Evrakları


Bir önceki detaylı yazımda hepsini belirttim ancak tek bir başlık altına da yazayım, ulaşması kolay olsun hem..


İspanya Vizesi İçin Hazırladığım Başvuru Belgeleri:

1. Pasaport

2. Pasaport Fotokopisi (kapak,ilk sayfa, dolu tüm sayfalar ve en arka sayfası)







Bir Evs-AGHci İspanya Vizesine Başvurursa..

AGH yapmak isteyenlere ufak bir tavsiye.. önce bu sayfayı yalayıp yutmalılar:)
işte o sayfa!!

-->  TIKLA -->

9 Aralık 2010


8 Aralık sabahı bir gece öncesinde geldiğim İstanbul'daki İspanya Başkonsoluğuna gittim 8'e çeyrek kala çıktığım  Beşiktaş'taki arkadaşımın evinden..


Herkes gözümü o kadar korkutmuştu ki, "sabahın köründe git, saat 7'de bile önümde 40 kişi vardı benim.. " vs vs gibi çok uyarı almıştım ama buna rağmen, benim planladığım saatten geç gittim ben de.. Sabah bir rahatlık geldi nedenini ben de bilmiyorum, hatta yerini bilmiyor oluşuma bile çok fazla aldırmıyordum evde çıkarken.

Evs nam-ı diğer Agh

Hâlâ pek çoklarının hakkında hiçbir şey bilmediği bir program agh. Bu linke tıklayarak pek çok detaya ve bilgiye ulaşabilir isteyenler gerçi. 18-30 yaş arasındaysanız, bu program tam size göre: araştırın, bulun, sorun ve öğrenin. (çok üşengeç olanlar- biraz bilgi sahibi olduktan sonra bana da sorabilirler:)) hiç araştırmadan da kapımı çalmayın yani.. şaka şaka.. her daim yardımcı olabilirim kendi deneyimlerim çerçevesinde)

Şimdi.. Neredeyse 1,5 sene öncesinde daldım ben bu agh'nin içine ve o zamandan beri yaptığım araştırmaların, gönderdiğim başvuruların haddi hesabı yoktur herhalde.. Mailimde gönderilmiş öğelerden bir derleme yapsam, ciddi şekilde ilk 3'te yer alırım herhalde agh başvurusu gönderenler top ten hit list'te.. Rakam o kadar fazlaydı ki, ama bu başvuruların yarıdan çoğunu bilinçsizce gönderdiğimi de itiraf ediyorum. En dürüst, içten yazdığım ve istediğim projeden kabul aldım bu arada(İspanya-Zaragoza). yılmadım, vazgeçmedim, belki arada inancımı da kaybetmiştim ama toparlandım.. sonunda da tüm belgelerim tamamlanmış ve 2 gün içerisinde İstanbul'a, İspanya Konsolosluğu'na, vize başvurusu için giderken buluyorum kendimi.